RAAD - Maastricht West

RAAD
Maastricht West
dhr. H. Beckers
Vaubanstraat 6
6217 LK Maastricht
Nederland
0031-(0)433 440 414

 

 

 

Welkom

Euregio:  België Euregio: Nederland Euregio:  Duitsland

RAAD Maastricht West is een administratiekantoor werkzaam in de Euregio. Onze klanten komen voornamelijk uit het Midden- en Kleinbedrijf in Nederland alsmede uit België en Duitsland. Daarnaast werken wij voor particulieren en de grotere bedrijven (personeelsbestand meer dan 20 personen).

Onze visie berust op 3 onderscheidende pijlers: een transparante prijs, een veelzijdig aanbod en een hoge mate van betrokkenheid met onze klanten.

De diensten van RAAD Maastricht West bestaan uit:

Financiële administratie voeren

Voor onze klanten verzorgen wij alle facetten van de administratie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste programmatuur. Tevens kunnen wij hulp verlenen bij de, door het bedrijf zelf gevoerde, administratie.

Salarisadministratie voeren

Wij verzorgen voor u de volledige salarisadministratie. Daarnaast worden de werkzaamheden met betrekking tot de belastingdienst en de bedrijfsverenigingen door ons verzorgd.

Detachering

Alle vormen van detachering zijn in principe mogelijk. De wensen van de klant zijn, wat de werkplek en de tijdsperiode betreft, bespreekbaar en er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing voor de klant.

Belastingzaken

Een goed belastingadvies kan onze klanten voordelen (zelfs onverwachte) opleveren. Dat geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Wij adviseren of laten adviseren over vraagstukken rond sociale verzekeringen en pensioenen.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de belastingaangiften zoals:

  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Inkomstenbelasting

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

 
[ Raad MW ] [ Organisatie ][ Nieuws ] [ Links ] [ Contact ]